Часовник с пеперуда

Бродиран с качествени конци и малко по-различен от останалите,чаосвник с пеперуда е страхотен аксесоар, който да напомня за красотата на изкуството.


🔰Корпус - 40мм диаметър

🔰Циферблатът е изработен от специално обработена панама с бродерия

🔰Каишката е от изкуствена кожа - 18см дължина

🔰Работи с батерия (SR626SW или 377)

🔰Не е водоустойчив.

Безплатна доставка
2990 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване

Запознай се с богатата символика на българските шевици и избери точния подарък за него или нея.

Българските традиции разказват невероятно много история, имат страхотен дух и многообразие. Най-красиви от цялото творчество са нашите фолклорни шевици. Те са плод на дълголетна история, имат силно значение и сложността им ги прави така уникални. Те са толкова важни за опазването на трандициите и нацията ни.


Българския народ в миналото е създавал и традиционализирал шевици за годеж, за сватба, за сеитба, за жътва, за защита от определени външни заплахи и обичаи. Някои имат скрити символи - слънце, мъжко и женско начало, на богинята Майка и много други. Предимно тези знаци са свързани с плодородието, здравето и продължението на рода.
Българските шевици като подарък за него или нея.

Подаръкът е най-ценен, когато има послание и е персонално. Какво по-хубаво от точният подарък за точния човек? Нека ви предложим някоя от най-красивите шевици, ръчно бродирана върху различен вид бижута - колиета, гривни, обеци, пръстени, часовници и др.


Ръчно изработени бижута с български шевици, подходящи за жени, изпълнени съв символиката на българския фолклор, точно като древните шевици от българските носии.